jobb jobb

Just nu är jag så fucking trött att jag inte vet vart jag ska ta väägen:D , kom precis hem från jobbet, klockan är 12.16 började jobba 06.00.. jobbig tid det där. Brukar ju inte vara så när man dela ut pren annars, idag var det ju nått erbjudande.. slapp sälja bara dela ut, det va nice :). För er som inte vet det så jobbar för Svd delar ut tidningar o säljer prenumerationer etc. Många tror nog det är ett väldigt trist jobb med det är faktiskt något ja skulle rekomendera ! :) I LIKE (haha) , det är fett nice. Speciellt där jag jobbar, SJUKT underbara människor! :) SÅ man har ju fett kul ihop, antar det är värt att gå upp lite tidigt i bland då, ÄVEN om jag VERKLIGEN INTE är en morronmänniska:p.
SÅ snart ska jag iväg till jobbet igen på möte grej me alla för info hur vi ska bli ännubättre ! :D
och kan konkurera ut våra konkurrenter haha som i dag, vi jobbade så kommer DN o ställer sig PRECIS brevid oss på slussen, hahaha ni skulle sett reaktionen från alla, sjukt kul... snacka tävlinginstinkt då asso :p , men dom va faktiskt trevliga . hahaha..

Sen blir det chill i kväll assso och i morron är det ju VALBORG :D , vad händer på valborg gott folk?

XOXO

Lina goes rock


(för en vecka sedan på Aristis skiva på "ett ställe" )
Tema: rock.


 Nu är det  skivor skivor och skivor som gäller ! :D Har nästan gått på alla nu;
- Min skiva :D
- Aristis Skiva
- Rock/ soul/ rap skivan
-Martas skiva

Kvar att gå på ;
-Teater /skrivare
- Fotboll/ baskett
- Skate skivan

Var på martas skiva i går på blue moon bar, hah den va nice asso, bilder från skivan kommer sen!
Det ännda som suger när man är ute (speciellt på stureplan*host*) är att det är sjukt många vakter som är så JÄVLA OTREVLIGA ! Jag stör mig på det så ...sjukt mkt, i går ÄKTA snälla vaken, sen ba när i ska dra typ håller en av vakterna på att döda mig för att jag går ut med mig öl (TÄNKTE INTE PÅ DET OKEJ), han a öhhh! har du ALRIG varit ute förut eller blablablablba fett störd, asso palla räcker det inte bara att säga ; du får inte ta med en där ut ?!
Aja tack vakten för att du va så trevligt :D <3 ( NOOOT )



Skivorna har varit nice hittils, vissa mindre bra.. andra bättre ^^, måste bara säga att vår skiva blev så sjukt lyckad<3, vill tillbaka :D men sammtidigt inte hehe .. anyway, nu ska ja fixa mig o dra på stan me mami ^^

<3

Sommar !

NU ÄR DET SOMMAR OCH DÅ SKA MAN SITTA I KUNGSAN O SOLA O KÄKA GLASS MUMS ! :D <3 ( och sist men ABSOLUT inte minst, kolla på dansbattle ;)



ÄB:D<3

Mösspåtagning !

 Nyss va det mösspåtagning som gällde! Så sjukt nice ! snart är det studenten 5e juni!  Mottganing med massa nice folk! ^^
Slutskiva med skolan <3  I fredas var det ialla fall mösspåtagning , alla fick sina studentmössor och fekkade gaaalet !
Jag & vonne drog till Rålis på kvällen med frysen folk sen kom isse , som vi senare skulle fira på Hard rock och utgång. 18 År nu tjejen! :D <3 grattis till dig vännen<3



.                   

Back on track ;)

Okej dags att uppdatera eftersom alla tjatar så ;) hehe ..
 Känns så grymt skönt att det snart är sommar och att man går ut 3an o livet börjar ;D , frågan är bara.. vad ska man göra av sitt liv då ?:P  NOO idea! mer än att man självklart ska dansa ofc:) , and SEE the world, reeesa yes!
Vi hade mösspåtagning i fryhuset i fredas vilket betyder att studenten närmar sig (5e juni)! .
Skivan är även den avklarad, måste säga det var den grymaste skivan EVER , ialla fall på alla jag varit på . SKOJA INTE.


Tema;  så här har du aldrig sett mig förr ;
 


Börjar med att vi kommer dit , alla sköna underbara människor på middagen, äter med familj och vänner sammtidigt som det händer massa sköna happenings under kvällen, haha läraren står på bordet etc..
Efter det väntar tre fläshiga limmos utanför viper som tar oss runt stan i ca 30 min :) . Jag sätter mig i limmon och Breathing your love spelas .. ÖDET ! haha :D haha typsikt nördiga mig att över huvetaget nämna det men wtf :D ! Sen kommer vi tillbaka till halva frysen o sköööönaste musiken du kan tänka dig, FRYSEN + Dansare = BÄSTA musiken, svär !
Kvällen var grym och sen var det självklart dans kl halv 9 dagen efter, vaknade jag ? haha svar  nej .  fick skippa det den dagen asso :)!





få se nu .. mer som har hänt ; Vi har ju under 5 månader nästan jobbat med en dansföreställning som vi skulle visa upp nu, vi har nu haft tre stora föreställäningar för skola , utomstående och familj:). SÅ sjukt underbart att stå på scen, bääääääääääst. Måste erkänna vi va duktigt faktiskt, de va nice. Vi gjorde en modern tolkning av den grekiska teatern lysistrate, vi använde oss av tre stora problem idag.  Misshandel, jämnstäldhet och sexuella övergrepp.

 Societas sororum robur dat.  (Systerskap Ger Styrka).





RSS 2.0