Mitt i stan.

Blev inget stan i dag då, det blev mest chill hemma som också kan va nice ibland.
Försöker bestämma mig vad som händer i kväll, kommer väl ha bestämt mig i morgon hehe.
Har precis skriit upp mig igen på hyeslägenheter. Bor ju själv på kungsholmen nu kan man ju säga, med inneboende Emin. Men det är ju pappas lägenhet när han inte är i Malmö och man har ju änndå växt upp där. Skulle kännas sjukt underbart att bara flytta till något eget nu.

Tänkt er: En tvåa, lagom stor, stora fönster, fräsht kök, badrum, sovrum, vardagsrum. Beläget på Söder eller mitt i stan. Gå ut på gatan och bara vara mitt i stan. Men som sagt, det är ju bara att fortsätta drömma. Kan det bli svårare än att få en lägenhet i stan? Nej, så tillsvidare får man väl vara nöjd att bo på Kungsholmen, haha man ska väl inte klaga på det antar jag:) . Självklart inget fel med det, bara själva grejen att ha något eget, så kvittar ju egentligen vart.
När jag får min lägenhet kommer det definitivt vara fekke 24/7 haha, inget snacka om saken.

Puss :*
// niinii.

shoe-lover

Någonting som är sjukligt hett just nu är stövlar, overknee stövlar. Kommer gå och vänta på det ett tag tills jag kan köpa mina, men pengarna måste rullla in först! Jobbigt att det finns så sjukt snygga skor och kläder när man inte har råd att köpa och när man ska gå och shoppa som en idiot så hittar man nada. Varför är det alltid så?
Men skor är kärlek, de snyggaste skorna enligt mig, finns just nu på:
  • Scorett
  • Bianco Footwear
  • Top Shop
  • Vagabond
  • Zara

Men nu är det dags att sova, imorn blir det en dag att umgås me mami <3 .
Natt Natti! Puss :*
// niinii.


You are not alone!

Ni får säga vad ni vill, men detta framträdande är vackert, PUNKT!

Halloween

Halloween nu i helgen då! Frågan är vad man ska göra då..
Veronica ska ju firas till och börja med på harrys självfallet :), sen är frågan om man ska dra vidare någonstanns.. Någon som vet någon nice hemmafekke kanske? Then, tell me! Then I'll be theeere! I'll be theeere! Don't you know baby yeah yeah.. haha nej skoja, men har du tur så kanske jag will be there;).
Klär typ aldrig ut mig, så tänkte ju att jag skulle göra det detta året. Nu blev det självfallet inte så iallafall.. För de första spenderar man pengarna man tror ska räcka i år på typ 2 dagar och för det andra..nej.. finns ingen andra! Men men får funka änndå! Vem vet kanske har så bra fantasi att jag hittar något hemma o slänger ihop.
Nej, nu ska man väl fortsätta se Idol och se vem som åker ut! Men hör av er om ni har något på hjärtat eller något nice förslag om Hallooweeen! Gracias Amigos!
Puss puss :*
// niinii.


k-holmen goes årsta

Nu har Idis åkt och jag har kommit hem till lägenheten på Kungsholmen i min ensamhet:(.
Har precis varit och fikat med marta, vart? Esspresso house så klart !
Ska packa lite grejer och dra till mami och käka där och antagligen sova där också, då blir det inte så ensamt :).
Hatar känslan när man varit med någon länge och sen helt plötsligt, själv. Inteeee kuul , helvete lars olof! hehe..
Så blir det väl antagligen idol i kväll också! Vem ska åka ? hm..  vi får la se ;).



Håll utkik senare, då kommer bloggen bombaderas med bilder :D !

Puss :*
// Niinii.

Saaknar dig Idis!
<3


(Btw, vi failade på triss idag igen.. men men som sagt
plötsligt händer det.. Bättre lycka nästa gång :)
right idis ?:)

Idis på hemfärd :(

Idag är det dags för idis att ge sig av, lämna mig, åka tilbaka till Halmstad:(.
Har varit sjukt roligt iaf och haft dig här idilou, kommer saknar dig blöö.
Nu ska vi snart i väg till stan för en liten fika kanske eller en snabb shoppingrunda innan hon åker hem!

Nej nu måste jag skynda!! Pusss :*
// niinii.





chill


Chill med ida- X <3
loveh loveeh loveeeeh.




btw.. vi vann inget :( .. I morgon, bättre tur! :)

stan och fia !

Nu är Idis här igen:D  kom precis hem från stan där jag träffade både Fia och Idis, vi fikade.. var ? Dum fråga, äre inte esspresso house så är det alltd john chris eller baresso. Baresso och Esspresso house vad det ju nu inte, så vad finns kvar..?  Juste :D ! John Chriss of course och vad äter man där ? Självklart, den godaste kladdkakan någonsin!! ( efter min så klart;).





Fia sprang runt och letade efter ett par as snygga skor, svarta med lite nitaktiga saker på, de e sjukt snyggt! Men hon hittade dom inte i sin storlek, men du kommer hitta dom Fia! Don't give up! Sen köpte vi en hundkorg till hennes nya lilla chiuaua som hon fåri morgon! Då kommer Romeo in i våra liv, gulliga söta lilla Romeo som jag måte träffa snart!!! :D
Imorgon åker sötaste underbaraste vackraste lilla Ida Hem :(, kommer bli tråkigt och ensamt :'( men jag överlever kanske!!!  Nu ska vi öppna trissotten vi köpt och vinna några milioner så escuse me people! :D Nästa gång jag skriver kommer jag va a rick women, idis också för den delen.. då blire inte Sverige länge till ;) Jag säker bara.. PLÖTSLIGT HÄNDER DET !

Puss :*

Hahah kolla in min och idis fina dans, vad tycks ?

Try JibJab Sendables® eCards today!

hemmafekke

NU va man hemma från hemmafekken hos Jack! De va nice! Alltid lika kul att träffa alla underbara från jobbet hihi, även om jobbet inte är fullt lika underbart dåråå..  jaja :) .

Föresten på tal om This is it, det började med att Jonas dansgrupp kom in och dansade till bl.a. thriller, beat it, billie jean osv, de va grymt! Filmen-  Sjukt bra skulle jag vilja säga.. var rädd att den skulle vara under mina föväntningar men nej verkligen inte. Stämmningen på bion  var bara i sig unik, alla apploderade skrek som om vi satt och såg honom live.En mer påkostad konsert får man leta efter. Han var perfektionist och ville att allt skulle sitta i minsta detalj och på hans sett, som fansen ville ha det, det kan inte bli annat en succé! Jag hade mördat för att få sen honom och konserten live, precis som han sa att konserten skulle bli nått utöver det vanliga, det människor aldrig skådat förr. Tvekar inte en sekund!

Det är Otroligt synd att king of pop och alla hans begåvade i hans crew inte fick chansen att genomföra konserten. Många tycker säkert att jag går till överdrift när jag skriver om MJ, och många ( typ nästan resten av världen) vet jag förstår exakt vad jag menar. Men för mig så är det så att Michael Jackson ÄR Dans, han ÄR Musik, Han ÄR talang, han ÄR vilja att förändra världen, han ÄR sång, han är också en av de ödmjukaste människor och så mycket mer. Inte konstigt att artister världen över, människor världen över, beundrar honom och kallar honom King of pop. För det är precis det han är. Han kom upp med musik, videos, sång och dans någon innan aldrig skådat och han fick även avsluta det.

Vilket jäävla musik geni den mannen är, bara genom att se han jobba på scen får än att bara sitta o se dum ut! Hela han är en stor talang full av unika begåvelser. Beundrar verkligen den männiiskan! shiieet,  Michael Jackson ÄR MUSIK!

Jag är verkligen djupt tacksam över att få ha varit med under en stor del av Michael Jacksons liv, och fått ta del av all han musikaliteter. Tack Michael. Vem vet , han kanske gör moonwalk på monen nu?  Världen kommer i allafall inte skåda någon störra talang, it comes once in a life time.



chillin

Nu va man home sweet home igen då. Sjuuukligt trött, jag och idis kom inte i säg för än kl 04 i går så lite död är man ju:p. Det va underbart nice att träffa Hasti och Josi igen! Vi började dagen med att luncha på Jensens Böffhus! MMMmmm i know u like it..
Senare gled vi på stan och avslutade med en fika på Waynes Cooffee och lite shopping, kan det bli bättre ?:)
Nu äre käääk med idilou som gäller och snnaaaart snaart This is it! Sen äre fekke hos Jack!

I moooorn ska vi träffa FIAAA:D

Kram! / L  hehe =)




staan

Sitter och fixar mig med Idis, Bobbys hårspray som gäller! Ganska bra men kunde varit bättre.. det är ju trotts allt Bobby vi pratar om!  Sedan bär det av mot stan för att träffa Hasti & Josi, luunchaa galet och This is it.i kväll. äntligen, men man kanske inte ska ha för höga förhoppningar:(.  Känns lite konstigt att tänka att han är borta nu, men för mig kommer han alltid finnas kvar änndå och tror inte jag är den ända som känner så.  Rest in Peace !

idis sover

Idis sover.. Idis sover.. Idis sover... Idis soooveeer....  :)

Golden Hits & Idis :D

Shoo
Sitter här på kungsholmen ofc fortfarande bor jag här :) .
Idis kom i går! SÅ allt är mer än nice!
Vi va på Golden hits i går tillsammans med somme, cissi och madde. Michael Jackson tribute, en massa olika artister som sjöng olika MJ låter för att hedra King of pop. Rasmus inledde även showen med sin Mj dans, grymt!

Har precis sett Territory med Idis, ska snart sova och i morn blire mycket fullspäääckat schema så klart hihi! :D
Hasti& josi på dagen och chill i stan, Sedan på kvällen blir de på med Mj kläderna och i väg för att se This is it filmen, sedan blir det hem till Jack på hemmafest. Gonna be Awesome dudes!


Take Care , Puss! :*  hih...

HAHAH Hasti : " shan går över en bro... Broooshaan..."  HAHAH FANTASTIKST ! :D hahah !

Btw.. NU har jag Fäääärgat brunt igen :D !

D'

Darin
Har alltid tyckt att darin har haft en unik röst som berört mig och är en stor talang, synd att vissa inte ser det. Även om alla självklart har olika musikstilar vilket är självklart, men tycker det är tråkit med folk som dömmer för snabbt, inte bara darin, inte bara artister även folk som folk.
Killen har sjukt stor potensial så det finns inte. En annan artist som är / va (känns wierd att säga så) är Mcihael Jackson, något av det finaste som finns är att höra honom sjunga " she's out of my life". Därför var det extra roligt att höra Darin sjunga den i morse i Rix morgon Zoo. Sjukt fint! Listen and njuut ;) !



sleepy



Sitting here, on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

I could have saved so much time for us
Had I seen the way to get to where I am today
You waited on me for so long
So now, listen to me say:

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too
Say you feel the way I do...


Rompah


Haha Måste bara börja med att säga, fan va skön människan är ibland assso! haha Fifaan!! kolla in klippet:)! 




Idag har varit mest en chilldag måste jag säga, ska ju inte jobba för än nästa vecka nu.
Var på bio me Staffeeee och såg Upp, hahah ganska sköön film faktiskt! Nån random unge som satt brevid mig och skrattade 24/7 hehe. Fett soeet film! :) . Håller på och söker jobb som ett as nu då, så hoppas att hitta någon snart! Nu är jag så sjukligt död så ska väl ta o sova, puss på er och ha de gött! En sak till... Roooompaah!

Jobb&Nostalgi



Här kan ju uttrycket "Det var inte i går" komma till användning.. eller vad säger ni?
Haha , kollade egenom lite gammla bilder och hittade bland annat denna. Jag och Daniel som små:) . Hittade några fler ja ska lägga upp bara för nostalgins skull!


Annars, Inte sääärskillt kul att börja dagen med att nästan bli sparkad. Jag var vad ni tänker ! " hon förtjänar det säker!" Men icke sa nicke! Noo way, att jag gör. Min chéf kan va lite.. ehmm.. hur ska man säga.. anorluna ibland.
Orkar inte gå in på det nu, det är något som jag tänkt på hela helgen och dagarna tills i dag. Fick en chans till nu att bevisa att jag kan sälja bra, vilket han säger att han vet att jag kan. ( SÅ VARFÖR SKA JAG DÅ BEVISA NÅGOT HAN REDAN VET ?! ) " Jag har jobbar inom sälj i 10 år lina, jag vet att du är en grym säljare." Wtf is the point då?
Du säljer som bäst när du får kniven mot strupen? MY AS! Grym säljare dock;) det är man ju allt!

Nu är säljarjobbet i San Sebastian / Spanien sökt! Hoppas verkligen att jag får det. Mest bara för att komma bort härifrån.. Pallar inte med Sverige, missförstå mig inte.. finns mycket nice med Sverige faktiskt :). Och lite nackdelar.. Så som vädret som jag absolut inte TÅL på vindtern. Mörkt, ångest ..
Kan ju inte klaga på San Sebastian i alla fall...


Det ultimata vore om jag och somme fick jobbet och kunnde åka ner och jobba något halvår och skaffa oss en egen liten mysig lägenhet ! I wish.. Wish me GOOD LUCK! 


Peace! / Niinii  :*

back on track ?!

Jag vet, Jag vet .. jag måste börja skriva igen i bloggen.. det blir lixom aldrig riktigt av.. anyway.. here it goes..
Har nu bott på Kungsholmen en tid eftersom vi har en vattenskada in sweet home i Årsta. Bodde me mami först på K homen men valde bo kvar där ett tag med inneboende Emin. Soft, nära till stan och sköönt och bo själv ett tag :).  Säääger bara fekke . . haha nerå.

Sjukligt död nu efter festandes i helgen, inte för det va så vilt festandes haha men är man död så är man, VA SKA JA GÖRA ?! .

ARISTEA KOUNAVI! Min underbara bästa vän, befinner sig just nu i Greeceee. Just det ! Grekland för er som inte kan engelska hehe. Hon läser grekiska och ska nu självklart vara där till typ juni, låångt som fan. Känns konstigt eftersom jag är van att alldrig ha dig här. Våra fikor på John Chirs och små shoppingrundor på stan.. känns sjukt tomt. MEN MEN , ska som sagt komma och hälsa på dig där boorta! Ser fram emot det sjukt mycket! Jag hoppas verkligen att du har det jättebra där borta och att inneboenden är handsome ! ;) haha. Looove you sjukt mycket! Puss puss :*

Puss på er nu är det sova som gäller !
/Niinii.

RSS 2.0