Utkast: Trodde aldrig ...

  Trodde aldrig det här skulle hända.. jag har idag officiellt INGET kvar att göra i skolan och i morron släpps betygen, yes yes yes!! Är väl hyfsat nöjd antar jag, har hunnit med en massa jag inte trott jag skulle hinna med annars så det är nice.
MVG i arbetsmiljö och säkerhet känns grymt!  Och jag klarade Matte C kursen jag eventuellt skulle valt bort !! YES HÄÄÄJV FÄJV till miiiig!!  hehe :D men men snart är det sommar, längtar som fan och änndå inte fi fäään men den disskutionen ska vi inte ha igen. men.. 6e juni Thailand heeereeee i come :D , 18e B day! :)  back again ;) .

Mycket och lite annat

Nu är det inte lång tid kvar tills studenten är här. För att vara exakt; 9 "skoldagar" vilket kommer att bestå av: picknickar , brännbollsturnéring med alla treorna, göra skyltar till flaket och en massa annat nice:)!
Nu när jag tänker på det får jag fan ångest, jag vill fan heller sluta Frysen ! Det är en sån sjukt jävla skööön skola för er som inte redan viste :). Eleverna och stämmningen är jämt på topp, så sjukt underbart.. Kommer sakna alla så sjukt mycket. Men den dagen tar vi när den kommer, ska inte sörja i förväg :D haha sen är det ju lite nice också självklart att ta studeten men just nu känns det mest tråkit, även om man är sjukt taggad av vissa anledningar.

Det som är negativt är dock att vi har haft den sjukaste veckan nyss asso. Dagarna innan betygena sätts.. STRESSIGT? haha heeell nooo, har pluggat som ett djur, inte haft nått liv bara suttit inne. men men för att ha 8 prov på 5 dagar har jag faktiskt gått ner till 2 prov kvar vilket jag faktiskt är glad över :D . Så nu är det bara Matte C provet kvar på måndag och Hinduism och Buddhistprovet !:) haha in yooour face ! ^^

I helgen blir det jobb som gäller, PLUGGA som en idiot igen,  träffa lite släckt, träffa Karro som kommer till sthlm, som itne typ varit här på väääldigt länge eller snarare som jag inte träffat på väldigt länge så de ska bli nice :)!  Sen resten av tjejorna :D.

Va annars nyss på förhandsvisning  på bio och såg Brothers bloom, med bl.a. skådespelaren Adam Brody.. och då tänker ni " jaaahaa! han i OC" men neeej! han i Pianisten menar jag :) . GRAW . .. anyway , filmen var grym! Inte som alla andra filmer och inte lika förutsägbara som många filmer kan vara. Den var gripande och mmmmyycket bra ! :D så SEE it is my advice :) . TACK för mig vi hörs snart igen Puss puss : *

skivor

Så sjukt mycket skivor det är att gå på asso ! men det är fett nice, men i bland kan det bli lite mycket :P .
Är hemma hos somme nu ialla fall och ska snart dra till basket/fotbolls skivan, ska bli nice !
SÅ sjukt mkt att göra i skolan fan 3 matteprov , 2 andra prov och 2 uppsatser ska jag göra på 4 dagar innan betygen sätts. och inte vilken fucking matte som helst, MATTE C  .. palla . men det är värt det :D  hehe ..
Nu ska ja skynda innan somme lackar satan haha !

Puss :*

RSS 2.0