Kryssning

Det suger att vara sjuk, spreciellt att jag alltid ska bli sjuk när det är något spreciellt jag ska göra, något viktigt .. eller när jag ska åka utomlands, SVÄR, är alltid sjuk eller blir när jag är utomlands.. men nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och tänka positivt :D , blir nog frisk snart ! och i morgon är det ju kryssning och allt.. Åbo 24 timmars kryssning med massa sköna människor. Men men jag SKA iallafall, så de så :D . hehe ...

Sen blir det ju Bounce genprep på torsdag, gratisbiljetter o allt, ibland är det nice att gå på frysen;) .  Anyway, ska vila lite nu så jag kan bli frisk till i morron, SJUKT TAGGAD:D ! PussPuss!


Seven Pounds

Seven Pounds - Will Smith 
Seven Names. Seven Strangers. One Secret.

"Experience the most extraordinary story of the holiday season"



Det finns bara EN  skådespelare som får mig att känna på detta sätt.. som leverar känslor helt otroligt och har en sådan stor förmåga att göra det han gör helst amazing, och det är Will Smith. Såg nyss hans nya film Seven Pounds.. Har aldrig i mitt Liv grinat så mycket till en film som när jag såg den.. sättet han spelar, och lever sig in i sin roll är heeeelt otroligt. Jag mådde dåligt i vissa scener. Vill inte avslöja någon om ni inte har sett det, för detta är Definitivt en film som mååste ses ! En av dom absolut gripande, bästa filmer jag sett om inte den bästa. En otroligt vacker, fin och sorlig histora som jag inte vill berätta mer om utan det är upp till er att se filmen och uppleva det jag precis gjorde. Ni kanske inte upplever det på samma sätt som jag, men en sak är jag klar över iallafall... Will Smith är en begåvning utan dess like, och kommer alltid vara en av dom största och bästa skådespelarna jag vet.


RSS 2.0