Chris Brown

Shululu, nu har jag krigat för Chris Brown biljetter och äntligen fått :) ( efter att ringt varje person på bocket.)   Så det blev klart att jag skulle gå på konserten, kvällen innan. Kutade ner till nån kille vid pressbyrån typ 10 på kvällen o fick en bljett, det andra köpte vi av Hastis kompis, Tina. Dom är mina gudar just nu :D ! Seriöst ..<3 

Ibörjan av veckan får vi i dansklassen reda på att det finns möjligheter att dansa med Chris Browns Dansare på Balettakademien... så sjukt kul, MEN efter att jag o Natalia bestämmt vi ska dra dit och typ är helt överlyckliga så fick vi reda på att det va inställt, FAIL:( . Fett synd, hade varit grymt annars . JAJA .. i framtiden så ;) .

Nu i fredags (23e) Fyllde ju Hasti år, så det var hans dag och vi alla skulle fira honom:D. Hade sett fram emot det sjukt mycket :D . Så dagen började med att jag sitter och skriver prov i skolan vid ett tiden och har suttit uppe och pluggat hela fucking natten hos somme föra att klara det, kommunist, nazist grej.. jobbit. Efter provet drog jag inte till stan och träffade Josefine som självklart kommit till stockholm, sjukt kul:D, och Hasti :). Saknat dom båda sjukt mycket. Så.. två flugor i en smäll..HAHA :P .

Vi fixade lite saker,  och skulle senare bestämma VART vi skulla äta .. det var den stora frågan, blev så klart Kebab<3 haha eftersom josi inte ätit det innan !? så måste ju någon gång bli den första :D, efter mycket spänning blev resultatet, 6 toast av 5 möjliga ! ( " BENJAMIN"). Men klart, vad annars kan det bli på Palmyra ;), ne juste :). Efter ett tag kommer vi på att vi är sjukt sena så vi rushar hem till mig och fixar oss för att sedan möta Aristi, Tina och Sanna vid Globen.
HAHA hööjdpunkten va typ Hastis reaktion när jag gav honom sin present, hahahah har nog aldrig sett dig garva så mycket gubben, söt :). (tomlover;)) .

Så väl framme vid globen kom vår räddning Tina med andra biljetten :D <3. Sen drov vi in, och bara njööt :D, Han va Gryym asso, Hans dansare assso ouuufff!
 Höjdpunkten på Chris brown konserten; När han försvinner från sen och plötsligt säger " Turn around and look back", ala vänder sig om och han hissas ner från taket från en stor rund plattform. Med två av sina manliga dansare ofcourse ;). Dom gör typ jordens sexigaste dans samtidigt som Chris bokstavligen sliter av sig sin tröja och sjunger Take you Down, det får 6 toast av 5 möjliga, ahaha BENJAMIN! <3333

Efter konserten åkte jag,josi,hasti,tina&sanna vidare till t.cenralen för att träffa Bawan och Anna, sen va det vidare hem till somme och teddy föra att föra :) O seeen blev det utgång :).  Det var en aning fram och tillbaka haha :) men Kvällen blev ialla fall lyckad, huvudsaken är man är tillsammns med all the nice people aiit ?;)  Grattis Hasti & tack för den kvällen<3.

I går var jag hemma hos Felle och firade hennes 19 års dag innan hon åker back to Brazil ;( . Kommer hälsa på dig 24/7 gumman:D. Tillslut kommer du önska du aldrig sagt ja får komma hahaha<3 Det va jättetrrvlig hos felle, Jamaica tema och suupergod mat ;) . Myyskväll:D tack Felle för allt , och Grattis till dig <3.

Lashes, Vodka And Stroblights

Igår kväll var det utgång med Fina Demieka:)  .
Hon kom hem till mig vid 10 tiden, då var det dags för förfekke hehe !
En som vanligt snygg Demika kliver in i mitt rum med sina extremt sexiga lösögonfransar, graaaw! Något jag kan rekomendera;) HAHA sääger bara . nääästa fredag!
Anyway, efter vi fixat oss & lite sååånnt ;) drog vi vidare till Fellows!
Där va de fekke som fan :D, även om man ser hur överkåta killar står o drägglar över varenda tjej haha.. de är lite komiskt faktiskt ..:P. Ehhh ialla fall... på fellows träffar man alltid någon man känner tycker jag O.o det är allltid frysenfolk där ! Dock träffade jag ingen från frysen där i går utan annat nice folk:). Så efter några drinkar och sjukt mycket dans ofcourse ^^ drog vi ju då vidare till Vanilla, gratis inträde så varför banga ?

På vägen dit sneddar vi genom en park när Demika får för sig att ringa James, det är ju trotts allt denna dag de varit tillsammns i ett HALV ÅR :DGRATTIS till er cutefaces:)<3. Det roliga är att Demieka snackar självklart engelska med honom, eftersom han är amerikan. . av någon anledning börjar förvirrade Lina också att snacka på engelska dååå, hahaha hennes heta american English som hon försöker ta efter Demieka..
D: Lina, du behöver inte snacka engleksa (!?)
L: Yeeeeees i have too!! * fortsätter babbla på på engelska så klart..*
'Några killar kommer förbi och ska fråga om väägen..' Så dom frågar vart T- Centralen ligger ..
D: T-centralen ... öh...
L: ohhh it's thats waaaay! * pekar åt ett håll*
D: Lina, du behöver inte snacka engelska !! *vänder sig till killarna * We speak English!! - vilket dom uppfattar som att vi pratar engelska, vilket en normal människa skulle göra.. men det demieka skulle förklara var ju att vi snackade engelska för tillfället så det blev lite confusing..
Dom: ohh okey but we can speak english instread.
D & L; ohh noo we don't really SPEAK english ..
HAHAH det blev som sagt lite förvirrat där ett tag med språket, det var en aning roligare när det hände skulle jag vilja säga :) . HAHA nästan lika kul som när jag var utomland en gång med min pappa, hans fru & min brosha.. När min pappa då skulle fråga om vägen och sedan säga tack... hahaha blev det alla mööjliga språk innan han fick ur sig rätt språk. Sväär  de var så sjukt kul.. tror vi va i Tyskland, och han frågade på tyska och allt .. sen blev det typ; Gracias :), tack, thank you, merci .. HAHAHAH till slut, bitte . <33 Happy moment for me :D ..

Okej..  back to vanilla, Det är inte det bästa ställlet, sjukt litet dansgolv & ganska dryga dj's... eller okej, han va schysst igår faktiskt :p. Men han ville änndå inte spela det jag också Demieka ville.. hehe, efter mycket mutningar ( från hans sida) om nr, efterfest och annat.. kom vi fram till att han spelar det nästa fredag/lörd. helt enkelt hahaa.. NICE som fan :D . .
Med bra sällskap blir alla ställen sjukt roliga i alla fall=)! Tack för den kvällen snygging, det måste göras om- gryyymt kul:D!
KÄRLEK :D <3  

(bilder kommer senare.. ;)  )

See you at the club

Nu var det klart :) Nästa singel blir .. See you at the club, den är GRYM, it's gonna be awesome !!:D
Glöm inte att köpa den ;) ; Släpps digitalt & till radio 19 januari ^^. fekkeee fekkkeee!!


OMG

*Linas konversation med Naila i telefon*
- Lina sitter och snackar om hur sjukt mkt hon vill gå på Chris Brown, då kommer naila med denna kommentar..

N: "lina, du vet att Chris Brown tar upp en tjej på scnen på denna turné..?"
L: Inget svar ...
N: Lina ?
L: Inget svar..
N: haha lina ?!, åhh nej jag dödade min vän..
L:* Försöker få luft *
N: ...
L: .....vaahhhh sssss..aaaa..a.a.a duuuuu??
N: hahaha..
L: DÖD.

Asso jag skojar inte, jag har fan velat gå på Chris Brown sen ja vet inte hur länge!! SÅ kommer han, biljetterna släpps o jag kunde inte köpa biljetter så nu är dom självklart slut! ... men en sak är säker, jag ska kriga för biljetter.. detta måste upplevas!
Han är en grym sångare, låtskrivare & kungpå
Seriöst kolla in klippet... det dödar mig.

http://www.youtube.com/watch?v=KNEFa-ReBWk&feature=related

Ska försöka andas normalt nu.....:P

Fekke <3

Helgen har varit fett nice asso:)

Började med att jag gick upp i lördags, va tvungen fixa mitt rum eftersom det såg ut som .. totaaalt kaooooos!! Några sek senare snackar jag med en något vill-tillbaka-till-sydafrika-hasti. Hahah det kan man inte balme'a him för med tanke på det VIDRIGA, mörka vädret här i Sverige. Efter att han har ätit kebab med sin egna skugga tar han sig lätt som en plätt hem till mig med sitt läskiga bra minne! och det var ju inte en NÅGOOOOT brun människa man mötte på WALLA toooorg, seriöst .. säääg walla . inte okej ! :P  . Lite senare kom även Natalia, vi börjar kvällen med förfekke & björn gustafsson.. kan det bli bättre ? Efter mycket snack om varit vi ska gå senare på kvällen kommer vi slutligen fram till att det får bli Fellows :). Så there we were, utanför fellows letandes efter Natalias leg som helt plötsligt inte existerar, fanns inte någonstanns. Men kommer man inte in änndå? jooo fan, klart . Naila va ju där, hon fixar allt som alltid ^^.  Så naila som även skulle med in o fekka fixar in oss galant :), Där inne träffade man bl.a. Sara. Ö, Sara B, Molly, Zenita, Amanda.. o massa andra fryshusare, de va nice =).

Efter att Fellows stängt, tänkte då jag , naila, hasti, natalia,zenita & Amanda dra vidare till Vanilia .. men det blev inte så trotts allt ..  vi drog dit man alltid hamnar, Donken så klart ! Eftersom en viss person nästan deckar, ska inte nämna några namn hrm....(hasti), och med mycket överväägande om hur vida vi ska övernatta på donken eller inte:P beslutar vi oss för att dra hem.  Soooo, vi drar sen hem till Wallaaaa^^.

Tack för den kvällen, gubben ( HAHA ) och tjejerna.. det va  nice som fan :)!! Love u guuyyys ^^.

HAHA no coomments,  " Tjena gubben, HAPPY NEW YEAR MOTHER FUCKER!!" Tsss xD. hehe.

Slutkörd.

Asso det va fan ett under att jag kom upp i morse, drivkraften att gå upp när det är kolsvart ute, helt utamattad av sömnbrist och bara tanken på att man ska dansa balett + annan dans i 3 timmar är inte stor kan ja ju säga.. Men Jag kom upp otroligt nog :D , MEN det va nice med balett fan :), sen va de ju bara snack och planering inför Vårföreställningen ( dansen). Det kommer bli grymt ! Den får ni bara inte missa :D , so be there or be square;D.

Drog & hälsade på Inga sen<3, kom hem typ vid fem-tiden.. nu är jag totalt DÖD , träningsverk som fan, vill inte änns tänka på hur det kommer vara i morron haha .. MEN i morron blir det Utgång med Hassso som äntligen kommer hem från andra sidan jorden med alla eleftenter :D <3, saknar som fan..Även Natalia & Naila <3 Det kommer bli awesome :D ! Can't wait ^^.

Puss på ER :D .

Back to school..


Dagen började ju bra, första skoldagen efter lovet ( YEEEYY !?) , JAG försover mig till dansen.. gick till skolan vid 11 tiden film- lunch- film. Ganska chill på frysen änndå:p Äveen om det var en ANING segt o titta o kolla på en film som var typ tre timmar låång om Hitler, haha men jag överlvede det med.. konstigt nog :o .


Efter det träffade jag Marta & somme, haha såg Björns dvd för typ ehh.. aa . har inte hållit räkningen precis, men har sett den ett antal gånger iag :P. ÄRLIGT .. FAN VA SKÖN MÄNNISKAN ÄR, begåååvad ! Såå sjukt rolig, roligare får man ju leta efter x). Såå.. man får väl säga sååå här..

Veckans dvd; Björn gustafsson- Ett livsverk. Har ni inte sett den? SE DEN!

HAHA ÄLSKA ; http://www.youtube.com/watch?v=DSdzkmiJM28&feature=related

XOXO

chill chill chill ^^

Idag va det fika med tjejerna som gällde innan Karro åkte tillbaka till Karlstad :). Det va nice som fan :D har inte träffat henne på hur länge som helst nu, fan va snabbt tiden går asso :/.
Så jag träffade somme, izze & Karro vid cityterminalen vid ett tiden :) sen kom Angelica<3 det var sjuuuuukt länge sen ja träffa henne med, dumma dom som ska gå på lundsberg & allt :( LÅÅÅNGT BORT O.o . Saknar dom som fan!
Efter att vi vinkat av dom vid bussen, hehe ^^ .. drog ja till globen o skulle köpa ett fukking batteri till min kamera för TREDJE gången.. men aa tredja gången gillt eller ? . Neeej KLART dom inte har det batteriet inne då! men men, om en vecka har jag det och även miin baabyy :D ( kamera ), haha den är saknad!
Annars hem och "plugga" , det är ju det jag är bäst på :D NAAAAAT! men nu måste jag fan ta tag i mig själv asso o plugga !! sista terminen, sen... STUDENTEN :D !!

Hahah sen måste jag bara näma att jag och somme måste va dom mest lättroade människorna på denna jord, haha .. ( och även det bästa sinnet för humor, YES! ) Vi satt i några timmar och roade oss med ichat eftersom somme nyss fått en mac med :). HAHA vi har NO LIFE :) , that's why i love her :D. Glöm inte .. i höst .. 15 år , yeaah baby ;).

Men lyssna ! I kväll är det grammis kl : 20 . 00 - tv 4 , jag litar på ER att ni röstar som fan på Darin- Breathing your love nu:) , fekke låten :D och artisten som lätt är en värdig vinnare :)!!
Så glöm inte att rösta : http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=69790 ( INNAN you guys leave my blogg,TACK :D )

KÄRLEK TILL ER :D <33

Love is all you need

Tröötttt som fan :P , ska alltid klaga på att jag är trött men går aldrig o lägger mig,hhaha det kanske många känner till? eller inte :p. Klockan är fan halv 3, okej inte så farligt iochförsig, har blivigt runt 06 de senaste dagarna, vet inte varför .. är bara inte trött, anyyway, idis får väll kalla mig omänsklig som vanlligt då ;) haha ..

Gissa om jag inte såg den fucking filmen i dag IGEN, Changeling .. haha är ju tvungen att dela med mig av den med andra lixom ;). Så hemsk, men.... ISHH :D bra !

Annars idag har det väll varit chill fram till typ 16.00 då jag & mami drog till sjukhust och hälasde på min moster då som ligger däär :( , fett orolig för henne asso.. mm pallar inte gå in på detaljer och sånnt.. men hon är i alla fall sjuk pg,a, en operation hon gjorde och jag hoppas helt enkelt på det bäästa, det kan gå lite hursom helst just nu det är det som oroar mig... kan inte leva utan min moster, älskar henne enormt! Blev glad att höra att hon är på bättreingsvägen ialla fall även om det kommer ta låååångtid att läka tydligen. Tycker synd om min mami också :/ halvt förvirrad o springer runt och fixar allt som ska va som det ska, sammtidigt som hon har allt det här intryckt i huvudet, kan inte vara lätt.. men men, man käämpar på i vardagen.. Det ÄR verkligen en stor vändpunkt för familj och vänner när någon man älskar råkar ut för något, plötsligt inser man hur mycket någon betyder och vad beroende man faktiskt är av någon person. Många problem kan också lösas på grund av en sådan händelse, olösta bråk etc. Man ska verkligen ta vara på tiden man har och visa alla vad man känner idag, Nu , direkt .. man vet alldrig när man får chansen nästa gång, så varför vänta.

Så vill helt "enkelt" avsluta dagens sammanfattning meed att säga; KÄÄRLEK till alla mina underbara vänner som fiinns där, älskar er enormt.. ni vet vilka ni är:) Och även till min familj, men framförallt till henne som behöver det mest just nu... MIn moster <3. Älskar dig, tänker positivt, allt kommer bli bra !

Hello blogg :)

Har tänkt länge på att börja blogga igen :) och efter mycker om och men kom jag fram till svaret JA :D , såå här har ni fuucckers, här börjar nini's alias linas blogg :) hehe .. -.-

En sak ja bara måste börja med att säga till er som sitter och inte har en aning om vad ni ska göra för tillfället..snäällaa se filmen Changeling. Såg den nyss, en film men Angelian Jolie.. den är helt sjuuuukt bra, stark, sorlig & ja .. går inte att beskriva, måste upplevas helt enkelt så varför inte gå in på www.watch-movies.net precis JUST nu och se den, sväär du kommer inte ångra dig :) . Enligt mig ialla fall sjukt bra film, sjukt bra story.

Även Angelina gör sin roll grymt bra, vet inte kanske bara är jag.. men hon är så sjukt bra på att leverera känslor & jag kan ialla fall inte hindra tårarna att komma :') . I LIIIKE ;)


Bästa film för tillfället ; Changeling , http://www.youtube.com/watch?v=_sxikEYkOmo (trailer)
Bästa skådespelare/ spelerska för tillfället ; Angelina Jolie

Vill också börja med att nämna några bloggar värda att bli nämnda ;
http://hassolina.blogg.se
http://sommee.blogg.se
http://spolen.blogg.se





RSS 2.0